Još jedna pobeda FK „Takovo“

Juče su fudbaleri FK“ Takovo“ dočekali ekipu“ Trepče“  iz Kosovske Mitrovice.  32 kolo završeno je još jednom pobedom milanovčana rezultatom 2:0.

Iza „Takova“ je težak period a sada niže pobede. Ovo je treća u nizu, jako značajna za opstanak u srpskoj ligi. Gol u 28′ postigao je Aleksandar Janković  , a u 34′ Igor Grkajac.

Vladimir Simić, predsednik FK „Takovo“ kaže da je ponosan na postignute rezulatate i da cilj koji su imali pre 5 kola, sada već premašen. Svakom novom pobedom, fudbaleri“Takova“ povećavaju svoju vrednost i doprinose boljem imdžu „Takova“ koji zaslužuje gornji deo tabele.

-Ovo je bila sezona teško opisiva samo za intervju, prvo je bilo podvučeno da ispada pet liga sada je to promenjeno na sedam , vrlo moguće i na osam. „Takovo“ je bilo u jednoj neshvatljivo teškoj situaciji, ali uz izuzetan trud i rad uspeli smo da prevaziđemo sve te teške momente. Pokazali smo veliki karakter, veliko htenje , disciplinu kao i taktičko nadmudrivanje u poslednja tri kola- istakao je za GM PRESS predsednik kluba „Takovo“ Vladimir Simić.

Foto/ Vladimir Simić, predsednik FK „TAKOVO“

Dobro pozicionirana ekipa „Trepče“ iz Kosovske Mitrovice  i ako je imala jaku želju da se plasira na još jedno mesto iznad na tabeli , zakazala je protiv jako motivisane ekipe“ Takova“.

– Ekipa „Takova“ je definitivno bila mnogo više motivisana od nas koji smo na četvrtom mestu na tabeli , ali daleko od toga da smo ostvarili sve naše ciljeve , nismo odustali od toga  da se popnemo na drugo ili treće mesto na tabeli. Imaju odličan kvalitet, znali smo protiv koga igramo, pokušali smo da im odgovorimo našom igrom, prvih 15′-20′ to je odlično izgledalo , ali smo zakazali- rekao je za portal Dalibor Kurćubić, trener FK“ Trepča“.

Foto/ Dalibor Kurćubić, trener FK“ Trepča“

Još dva kola do ostala su kraja sezone, sledeću utakmicu fudbaleri „Takova“ igraće protiv „Sušice“ iz Kragujevca , a meč je zakazan za nedelju u 17:30 časova. 6. juna na svom terenu dočekaće ekipu „Mladog Radnika“ iz Požarevca.

GM PRESS/Emilija Vukašinović

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *