6 medalja za KK „Takovo“

U odličnoj organizaciji KK „Jagodina“ iz Jagodine, 18. aprila je održano Prvenstvo Užeg regiona Šotokan Karate federacije ( centralna Srbija bez Beograda i Vojvodine ). Ovo je ujedno i bio kvalifikcioni turnir za Prvenstvo Srbije koje će se održati 23. maja 2021.
Na takmičenju su nastupila 22 kluba sa preko 300 takmičara. KK „Takovo“ je predstavljala ekipa od 4 takmičara koji su nastupali u juniorskim i seniorskim kategorijama u katama i to u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Takovo je osvojilo ukupno 6 medalja i to 3 zlatne, 2 srebrne i jednu bronzanu medalju.
Senirska ekipa Takova u sastavu Veličković Viktor, Ćajić Aleksandar i Milosavljević Bojan je osvojila u katama prvo mesto i zlatnu medalju.

FOTO / KK“Takovo“

Pojedinačni nastupi u katama: Milosavljević Bojan u kategoriji mladjih seniora 3. mesto, a u kategoriji seniora 2. mesto
Veličković Viktor u kategoriji juniora osvojio drugo mesto i srebrnu medalju. Ćajić Aleksandar u kategoriji mladjih seniori 1. mesto, seniori 1. mesto. Marković Miloš nije uspeo da dođe do medalje ali je uspeo da se kvalifikuje na Prvenstvo Srbije zauzevši 4. mesto. Najuspešniji takmičar KK „Takovo“ je bio Aleksandar Ćajić sa čak 3 zlatne medalje.

KK“TAkovo“

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *