Akcija odnošenja kabastog otpada

JKP „Gornji Milanovac“ ponovo organizuje jesenju akciju besplatnog odvoženja  kabastog otpada.  Na navedenim lokacijama kontejneri će stajati jedan dan pa je potrebno u što kraćem roku odložiti kabasti otpad.

Predsednici Skupština stanara u stambenim zgradama mogu, u slučaju organizovanog uređenja zajedničkih prostorija, pozvati JKP radi postavljanja dodatnog broja kontejnera dok traje akcija. Podsećamo građane da svoj kabasti otpad mogu besplatno odložiti svakog radnog dana u periodu od 6 do 14 čaova na sanitarnoj deponiji „Vujan“.

Takođe, obaveštavamo građane da shodno članu 103, Zakona o komunalnim delatnostima troškove nabavke održavanja i zamene kanti za komunalni otpad kod korisnika u individualnom stanovanju snose korisnici.

Nabavku, održavanje i zamenu kontejnera za stambene objekte kolektivnog stanovanja vrši davalac usluge, a trošak snose korisnici.

Korisnici gde je organizovana primarna selekcija, dužni su da izdvojeni PAPIR odlažu u plave kese, odnosno kontejnere sa plavim poklopcima, a izdvojeni PET u žute kese, odnosno kontejnere sa žutim poklopcima.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *