Andrijana Savić putuje u Portoriko na izbor za Miss sveta

Naša lepa sugrađanka Andrijana Savić danas putuje na izbor za Miss sveta u Portoriko.  Tim povodom, juče je u beogradskom restoranu „Dragulj“ održan svečani koktel. Brojni poznanici, saradnici i porodica Andrijani su poželeli srećan put i puno uspeha na predstojećem takmičenju, a za nju su imali samo reči hvale.

 – Andrijana je za dve godine stasala u jednu graciju, u jednu pravu princezu. Izgradila je damski stil, stekla obrazovanje koje je za svaku pohvalu. Mi smo upoznali i obučavali razne devojke, ali ona odiše jednom posebnom elegancijom –  rekla je Vesna Jugović, vlasnica kompanije Miss YU.

Vesna Jugović, Miss YU

 

Prisutnima se obratio i Mirko Pučijašević, koreograf koji je u prethodne dve godine radio sa Andrijanom i koji je osmislio koreografiju za njeno predstavljanje na izboru za Miss sveta. U pitanju je srpski trokorak, uz koji će naša predstavnica igrati grčki, turski i irski nacionalni ples, a što se tiče tiče naših, srpskih igara, ona će u narodnoj nošnji odigrati kombinaciju Čačka i Moravca.

Lepa misica je još jednom izrazila ponos što dolazi iz Gornjeg Milanovca i zadovoljstvo što su neki od kadrova za spot kojim će se predstaviti snimani upravo u njenom rodnom gradu.

 – Deo moje prezentacije je i video materijal kojim ću predstaviti sebe i svoju državu. Spot je radio Dejan Milićević i on počinje snimcima Gornjeg Milanovca, na moje veliko zadovoljstvo. To je grad u kome se osećam najbolje i najsigurnije, grad u kome žive ljudi velikog srca koji su od početka bili uz mene. Nadam se da ću ovim spotom oduševiti ljude širom sveta – istakla je Andrijana.

Andrijana Savić, Miss Srbije

Andrijana je na poklon od Opštine Gornji Milanovac dobila repliku pečatnika kneza Lazara koja će u Portoriku biti prodata na aukciji, a sav prihod od prodaje će otići u humanitarne svrhe. Poželimo našoj sugrađanki puno uspeha, kako na predstojećem takmičenju, tako i u svim budućim.

GM PRESS/Jovana Lekić

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *