April u milanovačkom Kulturnom centru

Kulturni centar Gornji Milanovac najavljuje za april brojna dešavanja, a bogat program će, prema rečima direktora ustanove Dragana Arsića, upotpuniti  Dan opštine koji se obeležava 23.aprila.

Milanovčane večeras u 19 h očekuje koncert violine i klavira Miodraga Bogića I Biserke Marović.

Opštinsko takmičenje recitatora „Pesniče naroda mog“ u organizaciji Kulturnog centra i Saveza amatera Srbije održaće se online u subotu, 3. aprila 2021. godine u 10 sati. Stručni žiri će pregledati video zapise recitacija, nakon čega će odabrati najuspešnije recitatore naše opštine.

-Sledeće sedmice ćemo imati priliku da pogledamo baletsku predstavu u okviru Beogradskog festivala igre,koja će, osim u Beogradu i Novom Sadu, biti izvedena i u Gornjem Milanovcu. Imamo privilegiju da 7. aprila ugostimo trupu savremene igre koja dolazi iz Havane.Sve karte su već podeljene, a oni koji su imali sreću da ih preuzmu na vreme, zaista će uživati u međunarodnom spektaklu-kaže Arsić.

Dragan Arsić, direktor Kulturnog centra Gornji Milanovac

Milanovačku publiku u aprilu očekuje i pozorišna predstava “Lepotica Linejna”, predstave za decu, brojne izložbe i pesničke večeri. Broj ulaznica za aktuelne događaje ograničen je zbog epidemiološke situacije, kako bi se ispoštovale sve preporučene mere u cilju zaštite zdravlja posetilaca.

GM Press/Katarina Srećković

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *