Asfaltiran put u Semedraži

Asfaltiranje puta u Semedraži, u zaseoku Tomići, danas je završeno. U pitanju je putni pravac dužine 272 metra, čija je vrednost radova iznosila milion i 412 662 dinara. Meštani kažu da im je ova deonica jako bitna i zadovoljni su izvedenim radovima.

Ovom prilikom bih se zahvalio Opštini Gornji Milanovac koja nam je izašla u susret da uradimo ovaj put. Mi smo se potrudili da skupimo nekih 440 000 dinara, dok je ostalo finansirala Opština. Nama ovaj put dosta znači jer imamo decu koja kreću u školu, kao i starije komšije koji će sad lakše moći da odu do grada i završe svoje obaveze. Ponosan sam, kako na sebe, tako i na svoje komšije koje su učestvovale u prikupljanju sredstava da se ovaj put uradi i trudićemo se da i dalje doniramo za potrebe našeg sela – rekao je Miroslav Tomić iz Semedraži.

Miroslav Tomić, Semedraž

 – Hteo bih da pohvalim Opštinu Gornji Milanovac za izvođenje radova, kao i meštane koji su pomogli u skladu sa svojim mogućnostima. Ovaj put znači svima, i onima koji idu peške i vozačima. Jer u selu nema života bez puta i vode – zaključio je Milovan Marković, meštanin Semedraži.

Milovan Marković, Semedraž

Na ovom putnom pravcu se nalaze tri domaćinstva čiji su članovi stalno naseljeni u Semedraži, kao i par vikendica.

GM PRESS/Jovana Lekić

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *