Asfaltiran trotoar pored kasarne “Vojvoda Radomir Putnik”

Danas je asfaltiran ulični trotoar u ul. Kneza Aleksandra Karađorđevića – deonica kod kasarne. Dužina trotoara je oko 230 metara, a površina 771 metar kvadratni. Ugovorena vrednost radova je oko 2,6 miliona dinara.

Prema rečima Dejana Kovačevića, predsednika opštine Gornji Milanovac, asfaltiranjem ove deonice zajedno sa završetkom radova u ulicama Rzavskoj I Drinčićevom, biće završena i građevinska sezona za ovu godinu.

kovacevic na asfaltiranju kod kasarne
Dejan Kovačević, Foto: GM Press

„Sve ugovore koje nismo uspeli da realizujemo ove godine, aneksiraćemo i uraditi na proleće. Žao mi je što ove godine nismo uspeli da uradimo Solunsku ulicu, ali ćemo nju upodobiti za predstojeću zimu pa ćemo na proleće izvršiti kompletne radove i sanaciju. Imali smo problem sa tenderskom dokumentacijom, s obzirom da se javilo više ponuđača koji su izjavili žalbe na sam postupak javne nabavke, tako da ćemo je ponoviti, nakon čega ćemo i završiti sve što je planirano. Svesni smo da je Solunska jedna od najlošijih ulica u gradu, naselje je veliko, ali odmah na proleće, sa početkom nove građevinske sezone će biti urađena“, rekao je Kovačević.

asfaltiranje kasarna 3
Foto: GM Press

„Na seoskom području je završeno asfaltiranje za ovu godinu. Već izlazimo sa planovima za narednu godinu i imaćemo jedan sveobuhvatan plan šta ćemo raditi u naredne 4 godine kada je u pitanju samo infrastruktura“, kaže Dejan Kovačević i ističe  da je budžet opštine Gornji Milanovac stabilan, da se puni sa vrlo visokim procentom izvršenja i da je sav novac opredeljen za infastrukturu u tu svrhu i utrošen.  

Mirjana Milićević

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *