Asfaltirana Drinčićeva ulica u Gornjem Milanovcu

U Gornjem Milanovcu je danas asfaltirana Drinčićeva ulica, u dužini od 102 metra. Radove vredne 3,1 milion dinara izvodi preduzeće Svin iz Gornjeg Milanovca. Asfalt je urađen u dva sloja, sa ivičnjacima, dok je uređenje trotoara planirano za sledeću godinu.

drinciceva 3
Foto: GM Press

Sredstva u iznosu od 3,1 milion dinara obezbeđena su iz budžeta opštine Gornji Milanovac, a asfaltiranje Drinčićeve ulice urađeno je od Karađorđeve do Miloša Velikog, u dužini od 102 metra, širine 7 metara.

„Radili smo duboku sanaciju, a ove godine i cev smo zamenili i sanirali kanalizaciju, koja je curila. Ove godine nećemo stići da uradimo trotoar, ali smo zato celom dužinom ulice uradili ivičnjake“, kaže Darko Lekić iz LER kancelarije opštine Gornji Milanovac.

drinčićeva gornji milanovac asfaltiranje
Foto: GM Press

Radove izvodi preduzeće Svin iz Gornjem Milanovca, dok je nadzor Urban projekt ad Čačak.

„Asfalt radimo u dva sloja – sedam plus četiri centimetra. Radili smo oborene ivičnjake celom dužinom asfalta, kako bi prilaz stanovnicima bio olakšan, a i kako bi sliv vode bio naveden do slivnika“, dodao je Lekić.

 Inače, pored asfalta i novih ivičnjaka, u Drinčićevoj ulici izvršeno je i nivelisanje šahti, tako da će ova ulica, u centru Milanovca, biti uradjena u punom profilu.

Nada Dželebdžić

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *