Asfaltirani putevi u Gornjim Branetićima i Teočinu, danas u planu Lozanj

Nastavljaju se radovi na rehabilitaciji nekategorisanih puteva na području opštine Gornji Milanovac, prema redovnom godišnjem planu.

U petak je asfaltiran put u Gornjim Branetićima u zaseoku Trnavci, ukupne dužine 983 metra, širine 2,5 metra. Ukupna vrednost radova iznosila je 4.077.755 dinara, dok su juče završeni  radovi na još jednoj deonici u Mesnoj zajednici Teočin.

Ovde, na Jočovića putu, urađeno je 500 metara novog asfalta. Jako bitna deonica za pet domaćinstava koja se nalaze na ovom putnom pravcu. Vrednost ovih radova iznosila je 329.350 dinara, od čega su meštani učestvovali sa 800 000, dok je ostatak finansirala Opština – rekao je Aleksandar Paunović, predsednik MZ Teočin.

Aleksandar Paunović, predsednik MZ Teočin

Kako Paunović navodi, za ovu godinu su planirani još i nasipanje lokalnih puteva, rešavanje pitanja ulične rasvete, kao i svečano otkrivanje spomenika Palom junaku sa Košara.

Za danas je predviđeno i asfaltiranje puta u Loznju, raskrsnica Obućina – Ristići. Radi se o deonici dužine 500 metara, širine 2,5 metra. Vrednost ovih radova je 2.602.200 dinara.

 

GM PRESS/Jovana Lekić

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *