Asfaltirano 400 metara puta u Teočinu

Građevinska sezona u Gornjem Milanovcu ne jenjava. Jedna od težih deonica puta u selu Teočin, danas je dobila asfalt. Investicija je vredna 1,6 miliona dinara, a izvođač radova je AR Gradnja.

Ovih dana lepo vreme putari koriste da ugrabe svaki tren za asfaltiranje novih metara puta. Naime, jedna od težih deonica u selu Teočin, zaselak Živanovići, dobila je asfalt.

asfaltiranje teočin
Foto: GM Press

„Danas radimo put dužine 400 metara, širine 2,5 metra, vrednost investicije je 1,6 miliona dinara, gde je opština učestvovala sa 1,2 miliona, a meštani ostatak. Ovaj put skraćuje dužinu i vreme od oko 2,5 kilometra i izlazi na put koji povezuje Teočin i Banjane“, rekao je predsednik MZ Teočin, Aleksandar Paunović.

Veliki uspon i loš teren u zimskim mesecima pravio je veliki problem meštanima.

„Svakodnevno koristim put i mnogo će da mi olakša svakodnevne obaveze. Nekada sam obilazio 4 kilometra do glavnog puta sada imam 400 metara, a i zimi nije svejedno čistiti i održavati, velika je razlika‘‘, izjavio je meštanin Predrag Živanović.
Prošle godine u ovom selu su urađena tri putna pravca a i ove je isti plan. Narednih dana radovi se nastavljaju u zaseocima Jočevići i Kozoderi.

Katarina Bjelić

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *