Bankomat Poštanske štedionice od danas u Pranjanima

 

Banka Poštanska štedionica otvorila je danas svoju ekspozituru u Pranjanima. Mobilna ekspozitura Banke prva je takve vrste u Srbiji u kojoj korisnici mogu dobiti sve vrste usluga, kao u bilo kojoj drugoj ekspozituri.

-Ispred Poštanske štedionice, izuzetno mi je zadovoljstvo što smo ovde sa vama, baš na dan otvaranja Sabora violine. Novi bankomat je svakako od velikog značaja i pomoći kako za meštane, tako i za goste i posetioce Pranjana i čitavog pranjanskog kraja. Među vama ima sigurno onih koji ne žive ovde, pa će vam usluge preko novog portala Tizi koji je na našem sajtu puno značiti. Prenos novca preko portala Dizi je urađen i sertifikovan prema najvišim svetskim standardima, pa je pored brzine, efikasnosti i jednostavnog korišćenja, siguran i pouzdan za korisnike –rekla je Nataša Marković, član izvršnog odbora banke Poštanska štedionica.

Nataša Marković, član izvršnog odbora banke Poštanska štedionica  Foto/GM PRESS

Danas su i prvi korisnici novog bankomata podigli novac i kažu, usluga je odlična.

-Bilo je zadovoljstvo ovde u Pranjanima na bankomatu prvi put podići novac. Uštedeo sam na vremenu i gorivu, a samim tim i na novcu. Za Pranjance svakako važno bez gužve i čekanja u redovima, ovo je prava stvar– kaže Zoran Pantović, direktor OŠ „Ivo Andrić“ u Pranjanima.

Zoran Pantović, direktor OŠ „Ivo Andrić“ u Pranjanima  Foto/GM PRESS

Za sada se plaćanje u dinarima obavlja međunarodnim Visa i Union Pay platnim karticama koje su izdate u inostranstvu, dok je plaćanje Master karticama planirano do kraja leta.

Foto/GM PRESS

Foto/GM PRESS

GM PRESS/Aleksandra Stevanić

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *