Besplatan odlazak na Ligu šampiona za male Zvezdine ljubitelje

FK Crvena zvezda, u saradnji sa Školom fudbala Crvena zvezda Gornji Milanovac,  organizuje besplatan odlazak na utakmicu Prvog kola Lige šampiona za mališane uzrasta do 14 godina.

-U dogovoru da klubovima saradnicima, Crvena zvezda je spremila veliki poklon za svu decu u Srbiji. Deca iz našeg grada preko Šlole fudbala mogu da gostuju na utakmici Crvene zvezde. Klub plaća prevoz i lunch paket za sve koji budu išli-rekao je Zoran Ostojić, direktor Škole fudbala Crvena zvezda Gornji Milanovac.

Zoran Ostojić, direktor Škole fudbala Crvena zvezda Gornji Milanovac

 Zainteresovani se mogu prijaviti pozivom na broj telefona  061/1773617.Prijava traje do 10.jula, a potrebno je dostaviti ime i prezime deteta i matični broj.Na sedmoro dece jedan roditelj ide kao pratilac.

Inače, Škola fudbala Crvena zvezda Gornji Milanovac u nasem gradu postoji već šest godina i pohađa je oko sto mališana, među kojima i jedna devojčica.Sa decom radi trenerski kadar u sastavu Zoran Ostojić, Milan Pešović i profesori fizičkog vaspitanja Vladimir Radonjić i Slobodan Solujić.

Iz Crvene zvezde Gornji Milanovac naglašavaju da neguju dobru saradnju sa svim klubovima sa područja opštine I da su time vrata škole otvorena za sve polaznike mlađih kategorija, kao i mogućnost da se u budućnosti ozbiljno bave fudbalom.

-Pozivamo mališane da dođu i, uz pravilan razvoj i druženje sa svojim vršnjacima, nauče nove fudbalske korake i oprobaju se u ovom sportu.Upis je otvoren za svu decu od 5 do 15 godina-kaže Ostojić.

Godine upornog i požrtvovanog  rada trenera  i škole fudbala, dovele su do rezultata da jedan od talentovanih Milanovčana zasluženo ode u najveći domaći klub. Naime, sedamnaestogodišnji Ognjen Mimović ove godine je potpisao profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom, a zapaženi su i rezultati mladog Milana Momčilovića, pa se očekuje i njegov skori prelazak za Beograd.

GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *