Bioskopski repertoar 26-29 april 2021. godine

26, 28. i 29. april 2021. /17:30 SATI / VELIKA SALA KCGM
5. i 6. maj 2021. /18:00 SATI / VELIKA SALA KCGM
7. maj 2021. /17:00 SATI / VELIKA SALA KCGM
Cena ulaznice: 250 dinara

Animirani film: RAJA I POSLEDNJI ZMAJ

2d – sinhronizovano

Usamljena ratnica Raja mora da uđe u trag poslednjem zmaju u nadi da će zauvek da zaustavi neprijatelja.

Davno, u čarobnom gradu Kumandra, ljudi i zmajevi živeli su zajedno u slozi. Ali kada su zlokobna čudovišta poznata kao Drun postala pretnja za planetu, zmajevi su žrtvujući sebe, spasli čovečanstvo. Sada, 500 godina kasnije, ta ista čudovišta su se vratila. Usamljena ratnica Raja mora da uđe u trag poslednjem zmaju u nadi da će zauvek da zaustavi neprijatelja. Međutim, tokom svog putovanja naučiće da je za spas sveta potrebno nešto više od magije – neophodno je i poverenje.

Žanr: animirani, akcija, avantura
Glumci: Irina Arsenijević, Marija Mikić, Todor Jovanović, Bojan Žirović, Aleksandar Kukolj, Andrej Pipović, Miljan Davidović i Marko Misirača
Režiser: Don Hall, Carlos López Estrada

 

april 2021. /19:50 SATI / VELIKA SALA KCGM

Cena ulaznice 250 dinara

Film: MNOGO MI JE STALO

Marla Grejson vrlo je uspešna starateljka koja vrlo vešto manipuliše zakonom u svoju korist i na štetu svojih klijenata, živeći luksuzni život na njihov račun. U trenutku kada odabere svoju sledeću žrtvu, naizgled časnu, staru damu, prekasno shvata da izgled može itekako da zavara. Navukavši bes ruske mafije, Marla mora da iskoristi svaku trunku svog šarma i nemilosrdne lukavosti da preživi.

Žanr: komedija, krimi, triler

Uloge: Rosamund Pike, Peter Dinklage, Eiza González, Dianne Wiest

Režiser: J Blakeson

 

  1. i 29. april 2021. /19:50 SATI / VELIKA SALA KCGM

Cena ulaznice 250 dinara

Film: SUPERDEEP

Kola Superdeep je najveći tajni sovjetski objekat smešten na Koljskom poluostrvu. Godine 1987. na dubini od 12 km ispod površine Zemlje zabeleženi su neobjašnjivi glasovi koji podsećaju na vrisku i jauke velikog broja ljudi. Epidemiolog, Ana Fjodorova (Milena Radulović) i specijalna vojna jedinica imaju zadatak da otkriju uzrok misterioznih događaja na naučnoj stanici koja se nalazi duboko ispod površine zemlje. Ono što su pronašli predstavlja najveću pretnju po čovečanstvo, a budućnost sveta sada je u njihovim rukama.

Žanr: horor, triler

Uloge: Milena Radulović, Sergey Ivanyuk, Nikolay Kovbas

Režiser: Arseny Syuhin

 

KCGM/GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *