Bioskopski repertoar – avgust 2021. godine

 

26, 27. i 28. jul 2021. / 18:00 sati /

  1. I 30 jul 2021. / 16:00 sati / VELIKA SALA KCGM

Cena ulaznice: 250 dinara

Animirani film: KUĆNI LJUBIMCI NA TAJNOM ZADATKU
2d-sinhronizovan na srpski

Rodžer je pas lutalica koji brine o napuštenim životinjama Robo-Sitija tako što krade hranu od bogatih i donosi je manje bogatim životinjama. Prilikom jedne takve krađe on upoznaje Belu, bogatu i razmaženu mačku, pa njih dvoje odmah upadaju u klasičnu pas-mačka svađu. Za to vreme roboti preuzimaju Robo-Siti, a u tome im pomaže i gradonačelnik koji želi da protera sve druge stanovnike grada. Rodžer i Bela, bežeći od robota, susreću brojne druge životinje koje su vlasnici zaboravili prilikom bega, pa shvataju da uprkos svojim razlikama, moraju da se oslone jedni na druge kako bi preživeli.

Žanr:animirani, komedija
Glumci:Uroš Jovičić, Jelena Rakočević, Jelena Jovičić, Milan Tubić, Marko Marković
Režiser:Reinhard Klooss

  1. i 27. jul 2021. /20:00 sati / VELIKA SALA KCGM

Cena ulaznice: 250 dinara

Film: LEDENI PUT

Nakon što se u dalekim severnim delovima Kanade rudnik dijamanata sruši, iskusni vozač kamiona po zaleđenim putevima i ekstremnim uslovima predvodi nemoguću spasilačku misiju iznad zaleđenog okeana kako bi spasio živote zarobljenih rudara. Uz otapanje vode i pretnju koju nisu mogli da predvide, pred njima je izazov dug 300 milja i vremenska granica od 30 sati, koliko je preostalo vazduha zarobljenim rudarima.

Žanr:triler
Glumci:Liam Neeson, Laurence Fishburne, Amber Midthunder, Holt MyCallany, Matt McCoy
Režiser:Jonathan Hensleigh

 

  1. i 30. jul 2021. /20:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  2. I 3. avgust 2021. / 20:00 sati / VELIKA SALA KCGM

Cena ulaznice: 250 dinara

Film: AVANTURA U DŽUNGLI

Diznijeva avantura koja dolazi pravo iz tropskih šuma Amazonije, inspirisana poznatim istoimenim tematskim parkom iz Diznilenda.

Film je inspirisan poznatim tematskim parkom iz Diznilenda “Avantura u džungli” koji podrazumeva uzbudljivu avanturu krstarenja divljim rekama i borbu sa egzotičnim zverima. Kapetanu malog broda Frenku Volfu ulazi u život i remeti mir istraživačica Lili Hafton. Lili dolazi iz Londona i nagovara Frenka da krenu divljim i nepredvidivim Amazonom u potragu za magičnim drvetom koje može isceliti sve, ali i okrenuti se protiv dobra ukoliko padne u ruke pogrešnih ljudi.

Glavne uloge u filmu dodeljene su holivudskim glumcima Emili Blant i Dvejnu Džonsonu poznatom kao “Stena” koji su upamćeni po svojim ulogama u filmovima za decu.

Žanr: avantura, porodični
Glumci: Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramirez, Jesse Plemons, Paul Giamatti
Režiser: Jaume Collet-Serra

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *