Četiri reprezentativna nastupa na Prvenstvu Balkana za KK “Milanovac”

U skladu sa postignutim rezultatima tokom godine, članovi karate kluba “Milanovac”,Ružica I Petar Petrović,dobili su poziv da sa reprezentacijom Srbije učestvuju na Prvenstvu Balkana, koje se tokom narednog vikenda održava u Poreču.

Na Balkanijadi se očekuje učešće preko 1000 najboljih takmičara iz devet balkanskih zemalja i to Bosne I Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Grčke, Crne Gore, Severne Makedonije, Slovenije, Turske I Srbije. Ružica će nastupiti u katama u kategoriji devojčica  2012. godište, dok će Petar pored nastupa u katama u kategoriji dečaka 2011. godište, imati nastup i u borbama, u svom uzrastu, u kategoriji -30 kg, kao i u kata timu pionira.

FOTO/KK „Milanovac“

Velika čast pripala je I treneru KK “Milanovac”, Đorđu Petroviću, da ponovo bude uvršten u sastav nacionalnih trenera naše reprezentacije. Naši reprezentativci će put Hrvatske krenuti u sredu uveče, a nastupaće u petak, subotu I nedelju.

Ružica I Petar su čast da brane boje svoje zemlje ostvarili osvajanjem zlatnih medalja na najznačajnijim državnim takmičenjima – PrvenstvuSrbije, KupuSrbije, Školskom prvenstvu Srbije, kao I naTrofeju Srbije – Zlatni pojas.

KK „Milanovac“ / GM PRESS

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *