Čivović: Ambulanta Rudnik neće raditi do kraja oktobra

 

-Zbog aktuelne epidemijske situacije i što je sedam lekara trenutno na bolovanju, kao i potrebe da se veći broj lekara angažuje u Kovid ambulanti, ambulanta Rudnik neće radii naredne tri nedelje, odnosno do kraja oktobra –rekao je dr Aleksandar Čivović, vd direktor Doma zdravlja Gornji Milanovac.

Svi pacijenti koji gravitiraju ka seoskim ambulantama, a kojima je potrebno propisivanje terapije – mogu pozvati  info centar – 032-515-0-115 ili broj ambulante u koju inače odlaze (npr. Rudnik 515-0-151) svakoga dana od 07.00 do 16.00 sati i ostaviti svoje podatke kako bi im potrebna terapija bila propisana. Oni kojima je potreban pregled – mogu se javiti na opštu 2 (nekadašnja medicina rada) u periodu od 07.00 do 20.00 sati tokom nedelje, odnosno od 08.00 do 18.00 časova vikendom, gde će ih primiti neko od lekara i obaviti potreban pregled.

–  Apelujemo  na sugrađane da se vakcinišu i time pomognu sebi i olakšaju zdravstvenim radnicima i zdravstvenom sistemu koji je već neko duže vreme prenapregnut-naglasio je Čivović.

 

DZGM/GM PRESS

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *