Dnevnik zapadne Srbije od danas vidljiv na području cele zemlje posredstvom M-Sat platforme

Telemark televiziju, iz čijeg studija se emituje Dnevnik zapadne Srbije, od danas možete pratiti na 188. kanalu M-Sat satelitske platforme Telekoma Srbije. Ova kablovska televizija dostupna je svima i idealna je za sva zabačena i ruralna područja.

Dnevnik zapadne Srbije koji produkcija GZS i tv Telemark rade od marta meseca za veoma kratko vreme postigao je neverovatan uspeh kod gladaoca. U ovom trenutku pokriva više od 15 opština među kojima su Ljig, Gornji Milanovac, Čačak, Požega, Užice, Lučani, Ivanjica, Bajina Bašta, Ljubovija,Čajetina, Nova Varoš, Priboj, Prijepolje, Sjenica, Topola, Kosjerić a u planu je i Višegrad.

,,Mislim da smo već postavili temelje Medijskog servisa zapadne Srbije. Dnevnik koji smo pokrenuli na televiziji Telemark pokazao se kao sjajno rešenje i nema sumnje da smo napravili veliki iskorak na medijskoj sceni ovog dela zemlje. Malo ko je verovao da ćemo uspeti u ovome kada smo krenuli polovinom marta. Međutim sada već mogu da kažem da smo uspeli ono što do sada skoro nikome nije pošlo za rukom. Sat vremena držati pažnju gledalaca nije nimalo lako, ali evo može se. U tih sat vremena smestili smo i političare i privrednike, i ratare, povrtare ali i dali prostora običnom čoveku koji itekako ima šta da kaže. I nema tu velike nauke, moraš biti svuda, imati oči i uši za sve, i kada je lepo i teško, tu smo sa običnim svetom. Istina je jedina urednička politika i ako tako radite, nema greške“, kaže Gvozden Nikolić idejni tvorac i glavni i odgovorni urednik Dnevnika zapadne Srbije koji se emituje svakim radnim danom u 20.00 i 22.30 časova iz studija televizije Telemark.

GZS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *