Dr Čivović: Svi zaposleni ulažu veliki napor za predstojeće ocenjivanje

Dr Aleksandar Čivović, vd direktora Doma zdravlja Gornji Milanovac potpisao je ugovor sa Agencijom za akreditaciju zdravstvenih ustanova.

Gornjomilanovački Dom zdravlja  akreditovan je po prvi put  2018. godine i dobio je sertifikat na period od tri godine.
Kako taj period ističe krajem 2021.godine  zaposleni, pored redovnih obaveza i povećanog obima posla usled epidemije i jako značajne imunizacije, ulažu dodatne napore kako bi se pripremili za sam postupak ocenjivanja koji će uslediti.

-Sve ovo nas motiviše, primorava i obavezuje da budemo još bolji, dostupniji i kvalitetniji u radu, odnosnoda  našim sugrađanima obezbedimo kvalitetniju zdravstvenu zaštitu. Paralelno sa svim pomenutim, aktivno radimo na uspostavljanju interne revizije i sistema FUK, čime će biti ispunjeni svi zakonom predviđeni mehanizmi za bolju kontrolu i upravljanje finansijama – kaže dr Čivović i dodaje – Iskoristio bih priliku da se zahvalim svim kolegama koji bespoštedno i predano rade kako bi sve ciljeve koje smo sebi postavili, ali i ciljeve koje nam postavlja lokalna zajednica, ostvarili i dostigli ih na zadovoljstvo svih. Mi i jesmo tu za lokalnu zajednicu čiji smo deo, pa koristim priliku da pozovem sve koji se nisu vakcinisali da to učine, kako bi sve one loše stvari predupredili i sačuvali svoje zdravlje i zdravlje svojih porodica i dragih nam ljudi. Imajte poverenja, ne kolebajte se – vakcinišite se.

GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *