Dragan Arsić: Bogat kulturno-umetnički program pred nama

Kulturna dešavanja u Gornjem Milanovcu uzimaju maha. Nakon centralne proslave Dana srpskog jedinstva u Beogradu, u kojoj je KUD „Šumadija“ predstavljao našu opštinu, folklornog koncerta „Folklorištanceta“ u Domu kulture, promocije knjige „Antipedagogija“ milanovačkog autora Miodraga Danilovića, očekuju nas Sabor narodnog stvaralaštva Srbije koji se odžava po 49. put, kao i niz dešavanja vezanih za Dane Mije Aleksića.

 – U nedelju na Saboru očekujemo učesnike iz svih krajeva zemlje. Biće tu oko 400 učesnika od Subotice do Kosova koji će na najbolji mogući način prikazati umetničko bogatstvo Srbije. Već sutradan imaćemo predstavu “Policajci” u okviru “Dana Mije Aleksića” u izvođenju milanovačkog Pozorišta. U utorak će Vesni Trivalić biti uručena nagrada “Mija Aleksić – biti glumac”, a nakon toga nas očekuje koncert MISTIC CELLOS – rekao je Dragan Arsić, direktor KC Gornji Milanovac.

Dragan Arsić, direktor KC Gornji Milanovac

Arsić je za sredu najavio početak prvih projekcija „Kratke forme“ i pozvao sugrađane da isprate sva kulturna dešavanja koja su pred nama.

GM PRESS/Jovana Lekić

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *