Drugo mesto za ekipu ŽFK „Šampion“ na turniru u Ozremu

U selu Ozrem održava se šesti Memorijalni turnir u fudbalu pod nazivom „Zvrko i Robija“.

Na uređenom terenu okupile su brojne ekipe iz svih krajeva Srbije kako bi kroz prijateljska nadmetanja pokazale svoja fudbalska umeća i podržale promociju sportskog duha.

Ove godine učestvuje 32 ekipe mlađih kategorija,14 ekipa seniora i 4 ženske ekipe. Pružajući podršku ženskom fudbalu, organizatori su poslali lepu poruku da razlike u sportskim igrama ne postoje, da sport ne poznaje granice i ne toleriše ograničenja.Posebna pažnja posvećuje se i mladima među kojima vlada veliko interesovanje za učenje fudbalskih veština.

Foto/GM Press

Večeras se  igraju utakmice četvrtfinala, u petak od 20 časova polufinalne, a veliko finale zakazano je za subotu  kada će u revijalnom delu biti odigrana utakmica veterana „Partizana“ protiv veterana FK „Ozrem“. Iste večeri  biće dodeljenje nagrade najboljim ekipama i pojedincima.

Fudbalerke su juče završile takmičenje .Prvo mesto osvojila je ekipa ŽFK“ Karađorđe“ iz Topole, drugo je pripalo ekipi „Šampiona“ iz Gornjeg Milanovca, trećeplasirana je „Kraljica Marija“ iz Vrnjačke banje, dok su fudbalerke „Jedinstva“ iz Uba zauzele četvrto mesto.

Generalni  pokrovitelji turnira su GM Rek i GM Reking.Organizatori se zahvaljuju i ostalim brojnim sponzorima koji su podržali događaj i obezbedili vredne poklone za publiku koji će biti dodeljeni u finalnoj večeri, a u pitanju su televizor, tablet i mobilni telefon.

Opširnije pogledajte u vestima u 18:30 časova na TV GM Plus.

GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *