Emilija Ponjavić druga,Stefan Agović prvi

Proteklog vikenda je održano drugo kolo Kupa Srbije u gađanju malokalibarskim oružjem.Emilija Ponjavić članica streljačke družine Dragan Jevtić Škepo,osvojila je drugo mesto u kategoriji juniorki trostav 3×40,sa “upucanih” 1156 krugova!Ovim rezultatom Emilija se plasirala u finale najjače konkurencije u državi,seniorke.Takmičenje je završila na visokom petom mestu čime je potvrdila izbor u reprenzetaciju Srbije za juniorke.Ove sedmice Emilija će predstavljati Srbiju na “Grand Prix Osijek 2021” što je ujedno i poslednje veliko međunarodno takmičenje pred Prvenstvo Evrope tekođe u Osijeku.

Druga pobeda Agovića vazdušnom puškom iz trostava

Paralelno sa Kupom malokalibarskim oružjem, u Novom Sadu je održan i nacionalni Kup u gađanju vazdušnom puškom iz trostava (3 puta 20 hitaca) za kadete i kadetkinje.

U konkurenciji kadeta, u drugom kolu pobedio je Stefan Agović („Dragan Jevtić Škepo“) sa 586 krugova. Agoviću je ovo druga pobeda u sezoni, jer najbolji je bio i pre nedelju dana, u prvom kolu.

V tradicionalni Uskršnji turnir u Kragujevcu

Članovi „Škepe“ su takođe proteklog vikenda učestvovali na Uskršnjem turniru u Kragujevcu u organizaciji Sportskog Saveza Kragujevca.Družina je na put povela „podmladak“ i pored prigodnih poklona Saveza,osvojeno je drugo mesto.Mnogo veća nagrada je došla u vidu novih poznanstava,upoznavanja streljane u Kragujevcu i bogatog iskustva sa najuspešnijim streljačkim klubom u Srbiji predhodnih sedam godina „SK Čika Mata“.

 

SD „Dragan Jeftić Škepa“

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *