Emilija, Stefan i David osvajači medalja

Strelci iz čak deset klubova iz svih regiona Srbije podelili su zlatne medalje na finalnom turniru Kupa Streljačko saveza Srbije u B programu (pionirska, kadetska, mlađejuniorska kategorija) održanom u Smederevu.

 Stefan Agović član streljačke družine Dragan Jevtić Škepo pobednik je Kupa Srbije za 2021. godinu u kategoriji serijska vazdušna puška-pioniri ubivši “184” kruga.Njegov klubski drug David Aćimović zauzeo je treće mesto sa 181 kruga.Pioniri Škepe su još jednom potvrdili dominaciju u državi obzirom da su na finalu Kupa imali četiri predstavnika.

Emilija Ponjavić je nakon uzbudljivog finala zauzela treće mesto dok je u kvalifikacijama zauzela drugo mesto iza njene drugarice iz reprenzetacije Aleksandre Havran (Jedinstvo Stara Pazova).Jos jedna potvrda Emilije da se nalazi u odličnoj formi pred nastup na prvenstvu Erope u Osijeku.

Narednog vikenda Emiliju očekuje internacionalni turnir Vojvodina Kup na kom će takođe učestvovati još jedna članica Škepa,Tamara Filipović u gađanju iz standardnog vazdušnog pištolja.

SD“Dragan Jevtić Škepo“

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *