FK „Velereč 94“ prvi na tabeli-Dugo očekivan uspeh

Uspešna sezona za igrače FK VELEREČ 94. Nakon dužeg perioda, klub je ponovo prvi na tabeli. Tim je obradovao svoje navijače uspešnim plasmanom, a jučerašnjom pobedom od 0:3 protiv FK Majdan u gostima, dokazao je uigranost i timski duh. Ovo je svakako odličan period i dodatni motiv za bolju igru i potencijalni ulazak u viši nivo takmičenja.

Ove godine smo prvi na tabeli, posle duže vremena. Prvo kolo smo odigrali nerešeno, a narednih deset kola smo izveli u svoju korist,  sa golom razlike. Imamo najbolju odbranu i najbolji napad. Pohvalio bih Vladimira Miškovića, koji je najbolji strelac opštinske lige, kao i celu ekipu i trenera Nedeljkovića, koji je svojim radom doveo tim na ovako visoku poziciju. Nadamo se da ovu sezonu završimo kao prvaci, a u dogovoru sa igračima i Upravnim odborom donećemo odluku o ulasku u viši stepen takmičenja – kaže Milan Zarić, predsednik FK „Velereč 94“.

Milan Zarić, predsednik FK „Velereč 94“  Foto/GM PRESS

Tim ističe veliku zahvalnost svojim vernim navijačima „Bekrijama“, koji su glavna podrška i bez kojih ove pobede, kažu, ne bi bile moguće.

 

GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *