Građevinska sezona uzima maha, posle Trudelja asfaltiran put u Polomu

Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac obišao je danas radove na asfaltiranju lokalnog puta u zaseoku Draškići  Polomu. Deonica puta od jednog kilometra asfaltira se po prvi put, a u planu za sledeću godinu je preostalih hiljadu metara.

 

Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac

-Širina asfaltnog dela je 2 metra i 60 centimetara, uz 30 centimetara sa obe strane predviđenih za bankine. Ovako urađen put trebalo bi da zadovolji potrebe motornog saobraćaja a najznačajnije je da se put koji se vodi kao lokalni prvi put asfaltira. Vrednost ovogodišnjih radova je 5 miliona i 100 hiljada dinara – rekao je Kovačević i dodao da je građevinska sezona u punom jeku kao i da će se narednih dana raditi u gotovo svim krajevima opštine.

Put koji se trenutno asfaltira od velikog je zanačaja za meštane ovog kraja, jer Polom povezuje sa opštinom Ljig .

-Želim da se zahvalim predsedniku opštine što nam je ovo omogućio i da naglasim da je ovo prvo asfaltiranje puta u Polomu posle 12 godina. Kompletne radove finansira lokalna samouprava sa kojom kao predsednik mesne zajednice imam izuzetnu saradnju. Do sada su nam sanirana klizišta, renovirana škola, a put preko Rajca koji je bio gotovo neupotrebljiv sada je prohodan i za šlepere – istakao je Pero Petrović, predsednik MZ Polom.

Pero Petrović, predsednik MZ Polom

Petrović je dodao da iako je predsednik Mesne zajednice koja dobija zadovoljavajuću podršku lokalne samouprave, nije član Srpske napredne stranke i da članstvo u stranci prema njegovom iskustvu, nije uslov za dobru i kvalitetnu saradnju.

GM PRESS

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *