Gradski bazen: Odlična kupališna sezona

 

Izuzetna letnja sezona sa 60 toplih dana obeležilla je ovogodišnji rad Gradskog bazena. Temperatura vode u bazenu, dostizala je  čak 28,  stepeni, kažu u SRC „Breza“.

Čista voda, dobri higijenski uslovi i velika posećenost kako Milanovčana, tako i gostiju sa strane, rezultirala je odličnim radom milanovačkog Sportskog centra, pa iz Uprave kažu da su izuzetno zadovoljni organizacijom, radom i brojem kupača ove godine.

– Za ovu sezonu možemo se pohvaliti da smo prodali oko 28 000 dnevnih karata, što je u odnosu na najbolju sezonu koju smo imali 2017. godine, za nekih 3 do 4 hiljade više. Takođe, za naše najbolje đake i građane važile su i ovog leta besplatne i sezonske karte od prošle godine, koje zbog korone nisu mogli da iskoriste. Zahvalio bih se svojim kolegama koji su izneli ovu sezonu, radili smo gotovo svaki vikend, kao i našoj Spasilačkoj službi koja je odradila svoj posao na vrhunskom nivou, jer nismo imali neželjenih incidenata, kao i trgovinsko-ugostiteljskim objektima koji su pratili naš rad. Opština je kao direktan korisnik budžeta ove godine od Gradskog bazena prihodovala negde oko 3,9 miliona dinara, ali najbitnije je da su higijena vode i samog objekta bili na visokom nivou, i da je sezona protekla dobro i bezbedno po naše korisnike i kupače –rekao je Predrag Marković, direktor SRC“Breza“.

Predrag Marković, direktor SRC“Breza“ Foto/GM PRESS

Foto/GM PRESS

Bazen je zatvoren prošlog ponedeljka, a iz Uprave se nadaju da će i naredna sezona biti ovako uspešna, a kupači i posetioci zadovoljni.

 

GM PRESS/Aleksandra Stevanić

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *