Humanitarna akcija ,,Ukrasima do Letovanja“

Na Trgu kneza Mihaila, u drvenim kućicama, svi zainteresovani građani moći će da kupe novogodišnje ukrase u okviru humanitarne akcije ,,Ukrasima do letovanja“. U okviru ovog projekta, učenici kojima je potrebna dodatna podrška u obrazovanju i vaspitanju su, uz pomoć defektologa i nastavnika OŠ ,,Kralj Aleksandar I“, roditelja i ličnih pratilaca, izradili novogodišnje ukrase čijom prodajom će obezbediti sredstva za svoje prvo letovanje.

,,Ovom prilikom želim da pozovem građane da se odazovu humanitarnoj akciji, ali i da se zahvalim lokalnoj samoupravi i volonterima Crvenog krsta na saradnji i pomoći’’, rekla je Isidora Obradović, defektolog u OŠ ,,Kralj Aleksandar I’’.

Do sada su organizovane i druge akcije sa istim ciljem. Održan je humanitarni koncert Aleksandra Radovanovića Džengija sa prijateljima, kao i prodaja igračaka koje su pravili mali folkloraši iz ,,Igraonice Svrationice“ i deca iz radionice ,,Snoopy“. Zahvljujući ovim akcijama prikupljen je deo novca, a prema Isidorinim rečima, projektom ,,Ukrasima do letovanja“ veruju da će biti obezbeđen celokupan iznos koji je potreban.

,,Mislim da ćemo ovom prodajnom izložbom zaokružiti tu priču prikupljanja novca i blagovremeno ćemo obavestiti građane o svim detaljima i gde će učenici na kraju ići na letovanje“, dodala je Isidora Obradović.

U narednom periodu, dok traju zalihe, svi zainteresovani građani moći će da podrže ovu humanitarnu akciju kupovinom  novogodišnjih ukrasa. Planirano je da prodajna izložba traje do 31.decembra, ali postoji mogućnost da se ukrasi rasprodaju i pre tog datuma, naglasila je Isidora. Kućice će biti otvorene do 18 časova.

Gmpress.rs

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *