Ica – omiljena dečja drugarica

Za zabavne aktivnosti i animaciju dece u trenutnoj situaciji kada smo svi kod kuće, Milanovčanka Ivana Đoković, dečji animator i  član udruženja “Veseli čuperci” smislila je maštovitu online zabavu za najmlađe.

Online zabava prvenstveno služi da deca ostanu bezbrižna, a moj cilj je da se da se uključi  što više dece koja će imati određene zadatke“  – kaže Ivana Đoković, animator, dodavši da se trudi da najmlađima organizuje igre koje su interesantne, koje im drže pažnju i  u kojima će moći da vide neke od svojih omiljenih junaka.

Kroz vesele, živopisne kostime Ivana oživljava Zvončicu, Petra Pana, Mašu, Elzu, Spajdermena i druge, a njen Jutjub kanal “Ica Šica” u čijem programu najmlađi  aktivno učestvuju rešavajući razne zadatke, već je postao omiljeni .

Iza nas su brojne dečje predsave koje smo odigrali na teritoriji Čačka,Kragujevca Beograda, Lazarevca, ali kako je sve zbog korona virusa otkazano, odlučila sam da ih najmalđima predstavim onlajn putem. Uglavnom su to moje amaterske predstave, ali su izazvale jako dobre reakcije kod dece i roditelja,  što mi daje vetar u leđa da nastavim da se bavim ovim poslom“ – ističe Ivana.

Uz  poruku da svi ostanemo kod kuće, Ivana  poziva najmlađe da se uključe u onlajn igru i zabavu, da komentarišu i daju predloge za program Jutjub kanala “Ica Šica”, a najmaštovitiji i najvredniji imaće priliku da osvoje nagradu – besplatnu animaciju na svojim rođendanima.

GM Press / Aleksandra Stevanović

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *