Istaknuti praktičari naše opštine kao nosioci onlajn nastave na platformi RTS-a

Aktuelna situacija sa virusom je učionice u našim školama  preselila na TV ekrane, Viber grupe, Google i ostale onlajn alatke.

Školska uprava Čačak je ponosna na sve nastavnike i učitelje koji su učestvovali u realizaciji i snimanju časova za potrebe nastave na daljinu. Projekat od nacionalnog interesa nije bio nimalo lak. Zahtevao je izuzetno veliku posvećenost, kako u samoj pripremi i osmišljavanju časova, tako i u konkretnoj situaciji gde su se  nastavnici samostalno snimali, u sopstevenim uslovima.

Učešće u ovom projektu i značajan doprinos njegovoj realizaciji uzele su sve osnovne škole Moravičkog okruga, osim Osnovne škole „Kralj Aleksandar I” iz Gornjeg Milanovca, kao i većina  srednjih škola. Snimljena su ukupno 273 časa.

Nastavnici prvog i drugog  ciklusa koji su učestvovali u ovom projektu  su:

– Osnovna škola “Desanka Maksimović” : Biljana Marković, Gordana Urošević, Biljana Pantić, Olivera Nikolić, Violeta Stevanović Kazaković, Mirjana Milenković i Vesna Acović;

– Osnovna škola: “Momčilo Nastasijević” :  Jasmina Marković, Ljiljana Đurović, Zorica Jevtović, Nataša Buha i Nenad Stankić;

– Osnovna škola “Sveti Sava” : Jasmina Krstović i Danijela Pešić;

– Osnovna škola “Arsenije Loma”: Marijana Vasojević, Katarina Ilinčić, Jelena Dupljanin i Radmilo Raketić;

– Osnovna škola “Ivo Andrić” : Ivana Čolović i Tamara Bogdanović;

– Osnovna škola “Takovski ustanak”: Dragica Lešnjak, Aleksandra Igrutinović, Danijela Mijatović I Ljiljana Obradović.

Ovom prilikom čestitamo divnim prosvetnim radnicima koji nas uče i realno i virtuelno, jer ,kako kažu, njihov najveći uspeh  je da učenici postanu dobri, vaspitani i pošteni ljudi.

GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *