Izvođači uradili i više od dogovorenog

Prva  benzinska stanica  na auto-putu Miloš Veliki u Selu Sokolići, u blizini naplatne rampe u Preljini otvorena je prošle sedmice.  Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac obišao je danas putni pravac u Brđanima koji su izvođači koristili tokom izgradnje pumpe i uz poštovanje ugovora vratili ga u prvobitno stanje.

-Izvođači radova na novotovorenoj pumpi  u vlasništvu kompanije Gazprom,   potpisali su ugovor sa opštinom Gornji Milanovac da će sve putne pravce  koje koriste, na području opštine, vratiti u prvobitno stanje. Nasuta je deonica u  dužini od 1200 metara, dok će  700 metara biti asfaltirano.  U okviru radova asfalt će biti postavljen i na platou  ispred Crkve u Brđanima. Izvođač radova je ovom prilikom uradio više od dogovorenog i od onoga što je definisano ugovorom – istakao je Kovačević.

Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac

Meštanima Brđana završetak radova na ovoj deonici dosta znači – kaže  Dragomir Savić, predsednik MZ Brđani i dodaje – Ljudima je vraćeno poverenje jer su imali gorko iskustvo prilikom radova na izgradnji auto-puta sa preduzećima Azvirt i Planumom. Zahvaljujući sadašnjem izvođaču radova i podršci opštine dobili smo  više nego što smo tražili i veoma smo zadovoljni – naglasio je Savić.

Dragomir Savić, predsednik MZ Brđani

Inače, na novootvorenoj pumpi zaposlen je određeni broj meštana iz Brđana, pa je samim tim i korist od izgradnje ovog objekta za gornjomilanovačku opštinu višestruka.

GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *