JP Putevi Srbije: Radovi u tunelima „Šarani“ i „Brđani“, nastavak radova na putu Takovo-Pranjani

Radovi na rehabilitaciji na delu državnog puta II A reda broj 177, deonica Takovo-Pranjani produžavaju se do 18.10.2021.godine, u toku svetlog dela dana. Tokom izvođenja radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Od 11.10.2021. godine do 30.10.2021. godine, izvode se radovi u tunelu „Brđani“, na državnom putu I A reda broj 2, na deonici petlja Takovo – petlja Preljina. U toku izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena desna tunelska cev, u smeru ka Čačku, dok se saobraćaj odvija dvosmerno kroz levu tunelsku cev. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Od 8 do 16 časova izvode se radovi na redovnom održavanju tunela „Šarani“ na državnom putu I A reda broj 2, u desnoj cevi. Tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti naizmenično zauzeta leva/desna saobraćajna traka u smeru ka Preljini. Radovi će trajati do 13.10.2021. godine i obezbeđeni su adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

JP Putevi Srbije/GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *