Karatisti Karate Centra DBA polaganjem za KYU zvanja uspešno završili sezonu

Polaganje za KYU zvanja održano je 28.12.2021. godine u Čačku, gde su naši karatisti stekli svoja učenička zvanja. Njih 22 je uspešno položilo ispit.

Tokom proteklih meseci, uporedo sa pripremama za takmičenja, lagano smo se pripremali za polaganje, te su naši karatisti bili spremni i sa lakoćom i stečenim znanjem uspeli  da polože za veće KYU-ove. Teška godina je za nama, ali možemo reći da smo izuzetno zadovoljni kako smo završili ovogodišnju sezonu takmičenja. U proteklih godinu dana, 100 medalja je otišlo u naš Karate Centar. Ovakav ezultat nam je pokazatelj da smo na dobrom putu , narednu godinu ćemo nastaviti još jače , trudeći se da postignemo bolje rezultate. Ovu godinu Karate Centar DBA je završio sa čak 5 prvaka države i jednim dvostrukim prvakom, dva vicešampiona, kao i 3 treća mesta, što je za najmlađi klub u Čačku veliki uspeh, budući da smo novi. U godini koja je pred nama, očekujemo da ćemo isti uspeh ponoviti i na svetskom i evropskom postolju. Pre svega, moramo napomenuti da je Karate Centar DBA  jedna mala porodica, koja je to više puta pokazala i zajedničkim snagama vredno radi na usavršavanju i sticanju sportskog duha i znanja .

Ove godine, kao i prethodne, podelili smo paketiće svim našim članovima, kako onima koji su polagali, tako i onima koji su bodrili svoje drugare i bili im podrška . Podela paketića je tradicija Karate Centra DBA, koja će se i u narednim godinama poštovati, jer su nam osmeh i zadovoljstvo članova najbitniji. Ovu godinu završavamo čestitkama za predstojeće novogodišnje  i  božićne praznike.

Pre svega, želimo našim članovima da budu zdravi i srećni, da nastave ovako vredno da rade i da budu uspešni, kako na takmičenjima, tako i u školi. Srećne praznike želimo i njihovim porodicama, kao i svim dobronamernim ljudima,koji  podržavaju i prate naš rad.

Takođe se zahvaljujemo samostalnom sindikatu „Sloboda“ , pekari  „Pons“ , kao i sportskoj opremi  „Iron“, koji su u protekloj godini podržali naš rad.

 

GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *