KC GM: Dodatne projekcije filma „Toma“, predstava, promocija knjige i izložba u tekućoj nedelji

Kulturni centar Gornji Milanovac kao i uvek prati aktuelnosti u svetu filma, tako da se, posle beogradske premijere, od danas u bioskopu Kulturnog centra Gornji Milanovac može pogledati najnoviji nastavak o Džejmsu Bondu „Nije vreme za umiranje“. Takođe, od danas se na bioskopskom repertoaru nalazi i ostvarenje Gordana Matića „Pucnji u Marseju“ – film koji prati sudski proces protiv atetnatora kralja Aleksandra.

A kako film „Toma“ i dalje izaziva veliku pažnju i interesovanje publike, ponovo su najavljene dodatne projekcije.

 -Ono što je fenomen, ne samo u Gornjem Milanovcu, nego u celoj Srbiji, je film “Toma” koji pored pažnje Gornjimilanovčana izaziva i pažnju Čačana, Kragujevčana i Kraljevčana koji dolaze u naš grad da pogledaju ovaj film. Do sada je više od 2800 ljudi odgledalo ovaj film u našem bioskopu, zbog čega smo ponovo organizovali dodatne projekcije za ovu I sledeću sedmicu – rekao je Dragan Arsić, direktor KC Gornji Milanovac.

Dragan Arsić, direktor KC Gornji Milanovac

Pored najavljenog bioskopskog repertoara, Milanovčani će imati priliku i da uživaju u pozorišnoj predstavi, promociji knjige i jednoj izložbi.

 – U četvrtak nas očekuje premijera predstave “Kroz tamnički prozor – Poruke Svetog vladike Nikolaja Velimirovića srpskom narodu iz logora Dahau”, sa odobrenjem svetog sinoda SPC i blagoslovom vladike žičkog, gospodina Justina. Istog dana promociju knjige “Kalibar 35” u Modernoj galeriji. U pitanju je delo koje se bavi srpskom ratnom I posleratnom kinematografijom koje su objavili Dragi Ivić I Danko Borojević – najavio je Arsić.

Arsić je takođe najavio i bogat kulturno-umetnički program u okviru promocije podoficira u Takovu 15. oktobra, na kojoj će nastupiti KUD „Šumadija“ i biće izvedeni delovi monodrame o Milošu Obrenoviću i Milunki Savić.

GM PRESS/Jovana Lekić

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *