KC Gornji Milanovac: Kratka forma, Dečija nedelja i Balkanski špijun

Kulturna dešavanja u Gornjem Milanovcu ne izostaju kako ove, tako ni naredne sedmice. U toku je festival Kratka forma koji se polako privodi kraju. Zbog epidemiološke situacije, žiriranje za ovu godinu u kategoriji dece i omladine  je predviđeno da bude u online formi u petak. Javno žiriranje za profesionalne kategorije je zakazano za subotu u 21 čas u Modernoj galeriji Kulturnog centra. Takođe, zbog velikog interesovanja, nastavlja se sa dodatnim projekcijama filma „Toma“.

 – Ono što nas očekuje sledeće sedmice je da poželimo našim najmlađima srećnu Dečiju nedelju. U okviru ove manifestacije biće odigrano nekoliko predstava, ali na žalost, ona iz domaće produkcije će biti izvedena u nekom drugom terminu. Za kraj sedmice zakazana je predstava Balkanski špijun, sa fenomenalnim Ljubomirom Bandovićem u glavnoj ulozi. Moram da napomenem da je broj karata ograničen, tako da zainteresovani već sada mogu po ceni od 1000 dinara kupiti sebi ulaznice – rekao je Dragan Arsić, direktor KC Gornji Milanovac

Dragan Arsić, direktor KC Gornji Milanovac

Arsić je još jednom podsetio sugrađane da se putem zvaničnog web sajta i FB stranice Kultrurnog centra mogu informisati o trenutnim i budućim kulturnim dešavanjima u našem gradu.

GM PRESS/Jovana Lekić

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *