Kompanija „Takovo“ od danas sponzor OK“Takovo“

Kompanija „Takovo“  danas je zvanično postala sponsor OK „Takovo“. Ugovor o sponzorstvu potpisali su ispred Kompanije direktor Miroslav Jovičić, ispred odbojkaškog kluba  predsednik Jovan Lazić, a svečanom potpisivanju prisustvovali su Zoran Gajić predsednik Odbojkaškog saveza Srbije I Dejan Kovačević predsednik opštine Gornji Milanovac.

Miroslav Jovičić, direktor Kompanije „Takovo“ na samom početku čestitao je odbojkašima do sada postignute rezultate i plasman u Prvu Saveznu ligu Srbije.

-Imajući u vidu činjenicu da dolaze iz malog grada kao što je Gornji Milanovac, to je veliki uspeh kako za njih tako i za naš grad. Velike firme kao što je kompanija “Takovo” imaju obavezu prema gradu kao društveno odgovorna firma da im koliko mogu pomognu. Mi smo odlučili da podržimo Odbojkaški klub, posebno zato što nosi ime “Takovo”. Pomagaćemo im za sve vreme njihovih takmičenja, a od njih očekujemo dobre rezultate, kao I do sada –  rekao je  Miroslav Jovičić, direktor kompanije „Takovo“.

FOTO/Miroslav Jovičić, direktor kompanije „Takovo“

Jovan Lazić, predsednik OK „Takovo“ istakao je da je potpisivanje ugovora o sponzorstvu prekretnica u budućem radu kluba, da se stvaraju uslovi za dalji rad I funkcionisanje kluba ali I za građenje svetle budućnosti kluba.

– 2021. je  istorijska godina za Klub koji je osnovan pre 45 godina, a ostvarili smo I ulazak u najviši elitni nivo takmičenja a ove godine nam se I pridružio vodeći donator kompanija “Takovo”. Zahvalio bih se čelnim ljudima kompanije, opštini Gornji Milanovac I predsednik opštine na velikoj podršci koju smo do sada imali I nakoju računamo I ubuće. Takođe, sa nama je danas i Zoran Gajić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije koji nam je tokom čitavog puta prema Super ligi pružio veliku pomoć I podršku – istakao je Jovan Lazić, predsednik OK “Takovo”

FOTO/ Jovan Lazić, predsednik OK “Takovo”

Zoran Gajić, predsednik Odbojkaškog Saveza smatra da će ovaj vid saradnje biti obrostrano koristan kako za Klub tako I za Kompaniju. On kaže da je za kvalitetan rad kluba neophodna finanisjka podrška, dok će kompanija ostavriti benefit kroz reklamu široke lepeze proizvoda koju ima u ponudi.

-Poznavajući ljude koji su u OK ”Takovo” ja sam ubeđen da će sredstva upotrebiti  pre svega u razvoj mlađih kategorija I da će u budućnosti upravo odavde poteći neki igrač koji će državi Srbiji doneti  medalju na Olimpijskim igrama, evropskim I svetskim šampionatima – istakao je Gajić.

FOTO/Zoran Gajić, predsednik Odbojkaškog Saveza Srbije

Opština Gornji Milanovac poslednjih godina iz budžeta izdvaja značajna sredstva za razvoj sporta. Samo u ovoj godini u tu namenu opredeljeno je 30 miliona dinara.

– Vrhunski sport mora da ima iza sebe vrhunske spozore, mora da ima podršku velikih kompanija da bi I rezultati bili veliki. Očekujem od Odbojkaškog kluba “Takovo” da u narednom periodu nastavi na krilima dosadašnjih pobeda i da na najblji način prezentuju opštinu Gornji Milanovac, a mi smo tu da pomognemo koliko možemo. Svakako sa terminima u hali “Breza” kao I novcem koji izdvajamo svako godine,a 2021.godini Klub je dobio povećan iznos zbog ulaska u najviši rang takmičenja – rekao je Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac.

FOTO/Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac

Kovačević je ovom prilikom istakao da opština Gornji Milanovac u najvećoj meri razvija rekreativne i bazične sportove, kao i da pruža deci mogućnost da se pronađu u nekom od sportova, a da velike kompanije treba da pomognu vrhunskim sportisima i omoguće postizanje što boljih rezultata.

GM PRESS/Mirjana Milićević

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *