Kovačević u Koštunićima – Jako sam zadovoljan kvalitetom i dinamikom radova

Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević  juče je obišao radove na deonici puta u Koštunićima.

Nastavljamo punom parom sa asfaltiranjem lokalnih i nekategorisanih puteva. Trenutno su u Koštunićima radovi na putu u dužini od 770 metara. Cela investicija iznosi  4 miliona i 300 000 dinara, od čega su građani učestvovali sa milion i 300 000 dinara. Ovaj putni pravac je jako bitan jer povezuje okolne kuće sa centrom varošice, tako da meštani neće više morati da idu obilaznim putem – rekao je Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac.

Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac

Meštani komentarišu da im je ovaj put od izuzetnog značaja i da im je asfaltiranje ove deonice mnogo olakšalo svakodnevne aktivnosti.

Ovom deonicom spajamo Koštuniće i Pranjane, tako da nam je ovo jako bitan put. Ovom prilikom bih se zahvalio predsedniku opštine na saradnji, Javnom preduzeću za izgradnju i njegovom direktoru Božidaru Vučetiću kao i njegovim saradnicima – izjavio je Ivan Damljanović, predsednik Mesne zajednice Koštunići

Ivan Damljanović, predsednik Mesne zajednice Koštunići

Mi, meštani ovog zaseoka, odlučili smo proletos da se angažujemo oko asfaltiranja ovog puta i uz pomoć predsednika Kovačevića smo to i uspeli. Sve je urađeno po planu, profesionalno i kvalitetno –rekao je Stanko Tomović iz Koštunića.

Stanko Tomović, Koštunići

Predsednik Kovačević je najavio da će ovaj put biti u pravoj funkciji za godinu dana jer je u planu i izgradnja mosta preko reke Čemernice. Trenutno je naručen projekat, i tek kad bude urađen propisan i kvalitetan most, ovaj put će doći do izražaja. Kovačević je rekao da je iskoristio priliku da obiđe i radove na regionalnom putu i da je veoma zadovoljan dinamikom i kvalitetom radova.

GM PRESS/Jovana Lekić

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *