Kultrurni centar Gornji Milanovac: Kratka forma, koncert i bogat bioskopski repertoar

U nedelji pred nama očekuje nas bogat kulturno-umetnički program u organizaciji Kulturnog centra Gornji Milanovac. U toku je festival „Kratka forma“, a takmičarske projekcije se prikazuju skoro svako veče.

– U sledeći petak će biti javno žiriranje u kategoriji dece i omladine, a u subotu žiriranje za najbolje kratke filmove profesionalaca iz celog sveta. Ono što je privuklo dosta pažnje je film “Toma” za koji se uvek traži karta više, a ulaznice se rasprodaju nekoliko dana unapred.U okviru ovog festivala organizovana je i radionica za decu – „Kako se sinhronizuje crtani film“ koja će se održavati u petak 24. i u subotu 25 septembra – rekao je Dragan Arsić, direktor Kulturnog centra Gornji Milanovac

Dragan Arsić, direktor Kulturnog centra Gornji Milanovac

Arsić je za utorak 28. septembar najavio solistički koncert našeg sugrađanina Gorana Milivojevića „Čupo i prijatelji“, a za prvi oktobar Predstavljanje izdavačke delatnosti Filmskog centra Srbije. On je takođe podsetio na bogat bioskopski repertoar iz redovne distribucije i pozvao sugrađane da prate veb sajt Kulturnog centra i zvaničnu FB stranicu ove ustanove i da se na taj način informišu o tačnim dešavanjima i satnicama.

GM PRESS/Jovana Lekić

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *