Magla i oblaci, na severu uveče moguća kiša

Oblačno i maglovito. Posle podne i uveče u Vojvodini mestimično kiša, a na jugozapadu Srbije delimično razvedravanje. Vetar slab, uveče i noću na jugu Banata umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od -2 do 4, a najviša od 2 stepena na severu do 10 stepeni na jugoistoku Srbije.

Tokom dana oblačno i maglovito. Posle podne i uveče u Vojvodini mestimično kiša, a na jugozapadu zemlje delimično razvedravanje. Vetar slab, uveče i noću na jugu Banata umeren, istočni i jugoistočni.

Najniža temperatura od -2 do 4, najviša dnevna 2, na severozapadu do 10 stepeni na jugoistoku.

Sutra pretežno oblačno, mestimično sa kišom, na visokim planinama sa snegom. Vetar slab, uglavnom zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od 0 do 4 , najviša od 4 na severu do 10 stepeni na jugoistoku.

Slično vreme do kraja godine
U četvrtak će preovlađivati oblačno, mestimično sa maglom, i u većini mesta suvo. Posle podne u Vojvodini ponegde slaba kiša, a u brdsko-planinskim predelima razvedravanje. Vetar slab i umeren, jugozapadni i zapadni. Najniža temperatura od 0 do 4 , najviša od 5 do 10 stepeni.

Poslednjeg dana 2021. godine preovlađivaće oblačno, toplije i uglavnom suvo, samo ujutro i pre podne ponegde sa slabom kišom. Vetar slab i umeren, jugozapadni i zapadni. Najniža temperatura od 1 do 5 , najviša od 7 do 12 stepeni.

RTS/GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *