Metalac Kolorado ubedljiv protiv Bujanovčana

Neosvojiva tvrdjava! Takva je situacija sa domaćim terenom nakon 8. kola Druge futsal lige Srbije što se KMF Metalac Kolorado tiče. Posle Bečeja, u drugom uzastopnom meču pred svojim navijačima savladana je ekipa KMF Zufo iz Bujanovca ubedljivim rezultatom 10 – 5 ( 7 – 2 ).

metalac kolorado
Foto: GM Press

Bila je to sjajna predstava “Cirkuzanata” i pravi pokazatelj zašto je ova igra sve popularnija u svetu. Agresivnost, istrčavanje i borba za svaku loptu, besprekidni presing na rivala, nesebičnost u napadačkim akcijama, nadahnuća pojedinaca … sve se to moglo videti u najboljem izdanju na parketu hale Breza od strane momaka u plavobelim dresovima. Ofanzivni deo tima je bio prosto besprekoran, o čemu svedoči ovih 10 postignutih golova.  Tri puta je strelac bio Lazović, po dva puta su protivničkog čuvara mreže matirali Urošević i Nikolić, a po jedan gol su postigli Milanković, Jeremić i Cvetković.

metalac kolorado
Rajko Lazović, Foto: GM Press

„Stvarno sam ponosan na svoju ekipu, super smo odigrali meč i nadam se i dalje ovakvim pobedama. Baš sam ponosan na svoju ekipu, svaka im čast, prvo njima, pa svima ostalima“, izjavio je Rajko Lazović, trostruki strelac KMF Metalac Kolorado.

Inače, tim iz Bujanovca je jedan od ozbiljnijih kandidata i rivala KMF Metalac Koloradu u borbi za plasman u Prvu futsal ligu, pa samim tim ova pobeda još više dobija na značaju. A da ne budemo lažno skromni, ovi mladići svojim kvalitetom iz kola u kolo pokazuju kako to sve više zaslužuju.

trener Ivan Vuksanovic
Ivan Vuksanović, Foto: GM Press

„Ove utakmice, derbi utakmice pobeđuje karakter, onaj ko je spreman, onaj koji zna šta radi, koji zna kako želi da igra utakmicu i ko je disciplinovan. Sve posle faze futsala i znanje koje ekipa ima, to dolazi kasnije kroz samu utakmicu”, rekao je Ivan Vuksanović , trener KMF Metalac Kolorado.

metalac kolorado
Foto: GM Press

„Naš cilj je da pobedimo svaku utakmicu u ovom prvenstvu. Jednostavno tako se spremamo. Spremali smo se za ovu, spremaćemo se za sledeću i tako redom. Tabela sada govori da smo prvi, slazem se, ali ne sme to da nas zavara. Moglo je to da bude možda i drugačije da je neko u nekom trenutku u prvim kolima postigao neki gol u poslednjim trenucima meča, mozda bi bilo i drugačije. Ono što je najbitnije je da imamo ovakav pristup meču, da imamo ovakvu želju, ovakvu disciplinu u igri i u tom slučaju ni Prva futsal liga nije nemoguca stvar“, dodao je Vuksanović.

metalac kolorado
Foto: GM Press

Sledeće kolo donosi meč sa možda i najozbiljnijim konkurentom u ovoj ligi. KMF Metalac Kolorado putuje u Novi Bečej na megdan ekipi KMF Tise. Nadamo se dobrim vestima iz Banata i opstanku na čelu tabele.

Ognjen Vranić

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *