Metalac Kolorado započinje borbu u Drugoj futsal ligi Srbije

Četrnaesti mart je bio zaista davno, pre nešto više od 6 meseci, a baš tada je KMF Metalac Kolorado odigrao svoj poslednji zvanični meč. Tada je u 17.kolu okončana sezona u Drugoj futsal ligi usled globalne nedaće prouzrokovane pandemijom virusa COVID-19 i tada se nije moglo ni pretpostaviti šta će se dešavati sa futsalom u bliskoj budućnosti.

Sreća je ipak pokazala svoje lice, što je obradovalo sve ljubitelje magične igre na petoparcu. Nova sezona u Drugoj futsal ligi je zakazana, a njen start nas čeka već danas.

„Cirkuzanti“ će imati tu čast da šampionat otvore nastupom u svom gradu. Dočekaće goste iz Blaca, novajliju u ligi, ekipu Jastrebca.

Obzirom da gosti nisu imali priliku da se ranije susretnu u takmičarskim mečevima sa ekipama iz ovog ranga, negde je realno da mlada ekipa Metalac Kolorada preuzme ulogu favorita. Verujemo samo da će trener Vuksanović to breme pritiska uspeti da skine sa pleća svojih mladih igrača i da će se oni prikazati u odličnom izdanju. Izdanju vrednom pobede.

Utakmica počinje u 20 časova i 30 minuta, ali bez prisustva publike.

 

GM Press / Ognjen Vranić

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *