Milanovčani se udružili da pomognu maloj Heleni

Kažu ”čini dobro i dobrom se nadaj“. Ovom izrekom poveo se i naš sugrađanin Danilo Vučićević, vlasnik ugostiteljskog objekta „Konoba“, koji je pokrenuo humanitarnu akciju za prikupljanje novca za izlečenje  male Helene Gavran iz Surčina. Riđokosa devojčica sa nepune četiri godine ima tumor na malom mozgu koji je maligni i zato je Heleni hitno potrebna pomoć za dalje lečenje u Parizu.

Danilo Vucicevic
Danilo Vučićević, Foto: GM Press

„Došli smo na ideju da napravimo ovako nešto kada je naša koleginica rekla da svi pošaljemo SMS poruku za lečenje male Helene. Međutim, mišljenja smo da decu ne treba da lečimo porukama, pa smo odlučili da napravimo malu humanitarnu žurku u „Konobi“. Dosta ljudi se odazvalo i mi smo taj novac uplatili na račun male Helene , rekao je za GM Press, vlasnik ugostiteljskog objekta Danilo Vučićević.

Ovoga puta muzička zabava humanitarnog karaktera biće organzovana u petak, 15. novembra u restoranu „Šumadinac“ sa početkom u 19 časova. Cena ulaznice je 1.800 dinara, uz neograničeno jelo i piće. Muzička podrška biće orkestar „Braće Dmitrović“. Mole se sugrađani da dođu u što većem broju i pokažu humanost na delu. Svi zajedno za Helenin osmeh i zdravo odrastanje.

Jovana Stojanović

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *