Milanovčki „Škepo“ odličan,Stefanu Agoviću zlatna medalja

 Drugo kolo Kupa Streljačkog saveza Srbije u B programu (pionirska, kadetska, mlađejuniorska kategorija), održano u Ivanjici, okupilo je oko 200 strelaca. Zlatne medalje osvajali su takmičari iz svih krajeva zemlje.

U većini disciplina konkurencija je bila ujednačena, vođene su ravnopravne borbe za odličija.Strelci streljačke družine “Dragan Jevtić Škepo” su nastupili u svim disciplinama I domogli se vrednih medalja.

U kategoriji pioniri serijska vazdušna puška,Stefan Agović je osvojio prvo mesto I zlatnu medalju “ubivši” 182 kruga ispred klupskog druga Davida Aćimovića koji je ubio 180 kruga.Oba takmičara su osvojili dovoljnan broj bodova da se nađu na finalnom turniru u top 10 strelca Srbije.Luka Đinić je takođe osvojio bodove zauzevši četvrto mesto čime je ekipa potvrdila da je bez premca broj jedan u Srbiji.

U kategoriji kadeti standardna vazdušna puška Stefan Agović se okitio još jednom medaljom.Zauzeo je drugo mesto (575 kruga) i srebrnu medalju osvojivši nove bodove čime je obezbedio plasman na završni turnir finala kupa SSS-a.Takođe je osvojio bodove i u kategoriji mlađih juniora osvojivši šesto mesto.David Aćimović je takođe osvojio bodove za kadete “ubivši” 562 kruga!

FOTO/  Stefan Agović,   SD „Dragan Jevtić Škepo“

U kategoriji mlađe juniorke standardna vazdušna Emilija Ponjavić je “standardno upucala” nove bodove zauzevši drugo mesto čime je obezbedila učešće na finalnom turniru ubivši 397 kruga.

Strelci koji su se takođe istakli I osvojili bodove su:Anastasija Radulović,Una Minić,Marta Novović I Marko Žižović.

Dan kasnije 28. Februar, na istom strelištu u Ivanjici jeodržano II kolo lige Zapadne Srbije gde je Milanovački Škepo potvrdio epitet lidera u regionu.

FOTO/SD „Draga Jevtić Škepo“

Rezultati:

Serijska vazdušna puška-Đinić Luka 1.mesto (pionir),Stevanović Anđela 1.mesto(juniorka),Trifunović Lazar 3.mesto (junior).

Standardna vazdušna puška-Aćimović David 1.mesto (kadeti I ml. junior),Marijanović Bogdan 2.mesto (kadeti I ml. junior).

Standardni vazdušni pištolj-Novović Marta 2.mesto (kadetkinje I ml. juniorke)

SD „Dragan Jevtić Škepo“

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *