Mini mjuzikl za decu „Dve novogodišnje jelke“ i prezentacija polaznika Baletske škole

Mini mjuzikl za decu: “Dve novogodišnje jelke”, koji je prema tekstu Radmile Knežević na scenu postavila rediteljka Monika Romić u sredu, 22. decembra 2021. godine biće izveden na velikoj sceni Kulturnog centra u Gornjem Milanovcu.

Uoči prelaska Stare u Novu godinu, dve novogodišnje jelke – Baba Jela i Jelena Jeca prave pometnju, zavrzlame i smicalice. Koja će ostati na novogodišnjoj stolici, dočekati Deda Mraza i blistati u novogodišnjoj noći, sa poklonima ispod sebe, ostaje da otkrijemo. Uz pomoć pahuljice i nastupom na novogodišnjem „Euro-Novo-songu“ pokušavaju da osvoje decu i Deda Mraza u kog su zaljubljene obe. Koja će jelka dobiti novogodišnje mesto, a koja Deda Mrazovu ljubav, videćemo do kraja novogodišnje priče.

U predstavi igraju: Monika Romić, Igor Lazić Nigor i Nena Ivanović.

Kostim potpisuje Jelena Milić. Kompozitor je Zoran Obrenović, a fotografije je uradio Sale Jančević. Vođa tehnike: Vojislav Savić, a aranžman potpisuje Grupa MVP.

Reč autora:

„Kroz predstavu punu pesme i plesa, na zabavan način edukujemo decu o očuvanju jelki, ističući prave vrednosti u životu, kao što je prijateljstvo. Pored zabave izuzetno nam je važna edukacija dece i svakom našom predstavom gledamo da ih nečemu naučimo. Ovom predstavom približavamo deci pojmove – ljubav, prijateljstvo i očuvanje životne sredine. Deci poručujemo da je veoma važno da nasmejani koračaju kroz život i da probleme rešavaju sa što pozitivnijim stavom.“

 

Pre mini mjuzikla: “Dve novogodišnje jelke” biće upriličena prezentacija polaznika Baletske škole nacionalne fondacije za igru iz Gornjeg Milanovca i Beograda.

Početak programa je u 19 sati.

KC GM/GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *