Mrešćenje šarana pred prepunom salom Kulturnog centra

Predstava „Mrešćenje šarana“ reditelja Milana Neškovića izvedena je u velikoj sali Kulturnog centra Gornji Milanovac. U ovoj kultnoj predstavi Ateljea 212 igraju: Svetozar Cvetković, Hristina Popović, Viktor Savić, Ivan Jeftović, Nemanja Oliverić, Dubravka Mijatović, Dragana Đukić i Nenad Jezdić prošlogodišnji dobitnik nagrade “Mija Aleksić – biti glumac”.

Foto: GM Press

Jezdić je izrazio i veliku zahvalnost opštini Gornji Milanovac i Kulturnom centru što su stvorili manifestaciju koja slavi veliko ime Mije Aleksića i dodao da mu je drago što je i ove godine tu kao deo glumačke trupe predstave ,,Mrešćenje šarana“. Predstava je nakon letnje pauze prvi put u ovoj sezoni odigrana pred milanovačkom publikom u okviru manifestacije ,,Dani Mije Aleksića“.

,,Mrešćenje šarana“ je uzbudljiva životna priča o tome kako na malog prosečnog čoveka utiču rat, smene vlasti, politički režimi, partijska načela i ideologije, a puna sala govori u prilog tome da je mentalitet našeg naroda, kojim se ovo delo bavi, izazvao veliko interesovanje milanovačke publike. Fotografije sa predstave možete pogledati na facebook strani GM Press-a.

Foto: GM Press

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *