Na Anikin račun sinoć je uplaćeno 8.000 dolara

Kuća na Rudniku, dojučerašnjih vlasnika Biljane Dragićević i Miloša Mijailovića od danas pripada je Spasoju Cvjetinoviću, čija je ponuda od 8.000 dolara bila najveća. U pitanju je Srbin koji radi I živi u Minesoti u SAD a plan mu je da objekat renovira I prepiše na Aniku.

Sinoć u 20 sati I 30 minuta , Spasoje Cvjetinović je uplatio novac za kuću na Rudniku, čime je I zvanično postao njen novi vlasnik. Miloš Mijailović kaže da je u poslednjih sedam dana bilo raznih ponuda, ali da je iznos koji se Cvjetinović ponudio ipak bio najveći.

Kako mi se sinoć rekao, Spasoje planira da kuću renovira  – kaže Miloš I dodaje da je najvažnije da se Anika oporavi, jer joj kuća kao metrijalna stvar u ovom trenutku ne znači ništa, ali ne dovodi u pitanje da će novi vlasnik ostati pri tome da u narednom periodu kuću na Rudniku prepiše na Anikino ime.

Miloš Mijailović /foto GM PRESS

Prodajom kuće, Miloševa ambicija  da pomogne Aniki nije  prestala, pa je sada na licitaciji njegov bajkerski prsluk.

Prsluk je i dalje na licitaciji i za to imam veliku podršku svojih prijatelja I bajkera iz cele Srbije. Moram da priznam da nisam dobijao neke novčane ponude ali u svakoj svojoj objavi sam naglasio da ako neko želi da ostavi komentar to mora biti u vidu screenshoota da je poslata poruka 858 na 3030. Zanimljiv trenutak je bio poziv čoveka koji me je kroz plač zamoli da ne prodajem prsluk a da će bajkeri slati poruke, što se I dogodilo, za 12 sati oko 2000 poruka je poslato. Takođe, pozvao me I predsednik jednog jačeg kluba koga ne bih imenovao I rekao mi da I kada bi mogao da izdvoji 20.000 evra bilo bi ga sramota da ponudi za ovaj prsluk, jer je svestan njegove vrednosti – rekao nam je danas Miloš Mijailović.

Miloš kaže da je mali procenat  ljudi komentarisao da se on nikad ne bi odvojio od svog prsluka, pa je  upravo zbog toga ponovo stavio prsluk sa istim uslovima I početnom cenom od 3000 evra.  Svima koji ne veruju u istinitost njegovog  plana dao je  priliku da dokažu da li su u pravu, skupe novac a on će im prsluk  isporučiti na kućnu adresu o svom trošku.

 

 GM PRESS/Mirjana Milićević

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *