Nagrađeni gimnastičari GK“Takovski grm“ iz Gornjeg Milanovca

Takmičenje u gimnastici za decu uzrasta od 1. do 8. razreda, održano je u subotu u Kraljevu u organizaciji Društva za telesno I fizičko vaspitanje “Partizan”, a osim iz grada domaćina, učestvovala su deca iz Gornjeg Milanovca i Raške.

Mališani uzrasta 5 i 6 godina takmičili su se u brzini prelaska poligona, dok su se svi ostali učesnici takmičili u gimnastičkom poligonu koji se sastoji od partera, preskoka preko kozlića, vratila i grede.

Trinaest članova GK „TAKOVSKI GRM“  nastupili su u svim disciplinama a medalje je osvojilo troje.  Lazaru Đuroviću pripalo je  3. mesto u kategoriji 5 i 6 godina POLIGON SPRETNOSTI,  Emiliji Jovanović 3. mesto u kategoriji 5 i 6 razred u GIMNASTIČKOM  VIŠEBOJU  dok je u istoj kategoriji Flilip Petković osvojio 1. mesto.

Takmičenje u C programu organizuje se  svake godine , po jedan u svakom od tri grada,  nakon čega se vrši odabir najuspešnije dece koja ispunjavaju uslove za odlazak na takmičenja B nivoa, a Turnir u Gornjem Milanovcu biće održan 19. juna.

GK“Takovski grm“

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *