Najbolje organizovan Natural Mystic do sada

Dve nedelje nakon završetka osmog „Natural Mystic“ festivala, koji je održan 30. i 31. jula, organizatorima su se slegli utisci, pa su rešili da ih podele sa nama:

Osmu godinu zaredom Udruženje građana Rekultivator iz Gornjeg Milanovca uz pomoć Opštine Gornji Milanovac, Austrijske ambasade, Nektar pivare, Kulturnog centra Gornji Milanovac, JKP Gornji Milanovac, JP za puteve i podršku vernih prijatelja i sponzora festivala uspeva da organizuje praznik muzike za ljubitelje reggae zvuka i kulture iz naše zemlje i inostranstva. Ovogodišnji festival obeležili su nastupi brojnih izvođača. Spomenućemo neke: Conquering Lion (MKD), Hornsman Coyote (SRB), Mexican Stepper (MEX), Elick (BIH), Stereo Banana (SRB), Darka (SRB)… Poseta na festivalu je bila očekivano dobra. Posetioci koji su došli iz cele zemlje i iz regiona su tokom dana imali prilike da uživaju u prirodnom ambijentu, druže se u kampu, igraju stoni fudbal ili prisustvuju radionici izrade muzičkih instrumenata. Večeri su bile rezervisane za dobar reggae zvuk, uz profesionalno osvetljenje, ukusnu hranu koja je spremana na licu mesta i pozitivnu energiju. Opšti je utisak da je ovogodišnji festival bio najbolje organizovan do sada. Ni pljusak koji se spustio na naš grad 31. jula popodne nije uspeo da pokvari dobru atmosferu i vedar duh izvođača i posetilaca – rekli su organizatori festivala.

foto: Ivica Milošević

Sa nestrpljenjem očekujemo sledeći, deveti po redu Natural Mystic Festival naredne godine. Sigurni smo da se dobar glas o našem gradu u kom se tradicionalno održava nešto ovako lepo već daleko proširio.

GM PRESS/Jovana Lekić

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *