Nova godina u Objektu II PU „Sunce“:“Podeljena sreća dva puta je veća“

Prethodna sedmica protekla je u znaku dečije radosti povodom novogodišnjih praznika. Posetili smo drugare u objektima Aneks,I i III Predškolske ustanove „Sunce“, a danas smo zabeležili i pretprazničnu atmosferu u Objektu II.

Epidemijska situacija ove godine ne dozvoljava veće manifestacije, ali je svaka grupa pojedinačno obeležila dolazeće praznike.Trud i želja vaspitača da deca ne ostanu uskraćena za čaroliju koju donosi Nova godina nisu izostali ni u Objektu II.

-Nova godina generalno podrazumeva veselu atmosferu i radost,pa se to oseti i u vrtićima. Ovog puta, nažalost, nemamo novogodišnje priredbe, kao ranijih godina, ali se nadamo  da će se to već u narednoj ispraviti.Potrudili smo se da deca ne osete da je bilo šta drugačije-oni vole recitacije,pesme i igru,a zajedno smo uživali i u izradi novogodišnjih čestitki i ukrasa, u kićenju jelke i drugim svakodnevnim aktivnostima koje smo organizovali u svim vaspitnim i jaslenim grupama našeg objekta-rekla je Jelena Đoković, glavna vaspitačica Objekta II Predškolske ustanove „Sunce“.

Jelena Đoković, glavna vaspitačica Objekta II Predškolske ustanove „Sunce“

Mališani su predstavili deo pripremljenog programa.Držeći se za ruke, uživali su u zajedničkim recitacijama, igrama i pesmama, jer „podeljena sreća, dva puta je veća“.

Od najmlađih možemo mnogo naučiti, a praznici su pravo vreme da probudimo dete u sebi. I da se podsetimo da uvek treba sanjariti i sanjati i verovati da se snovi ostvaruju.

GM PRESS/Katarina Srećković

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *