Nova vodovodna linija u Lunjevici

Javno komunalno preduzeće „Gornji Milanovac“, danas je otpočelo radove na izgradnji nove vodovodne linije u dužini od 600 metara. Do realizacije ovog projekta došlo je zahvaljujući  saradnji sa Opštinskom upravom i Javnim preduzećem za izgradnju, a u partnerstvu sa mesnim zajednicama Grabovica i  Lunjevica.

Izgradnjom nove  vodovodne linije biće omogućeno jednom delu stanovništva  MZ Lunjevica  urednije vodosnabdevanje u narednom periodu.

foto: GM Press

Dugogodišnji problem stanovništva u naselju „Pikov voćnjak“ jeste pritisak u vodovodnoj mreži, što će po  završetku ovih radova biti prevaziđeno a žiteljima će biti omogućeno kvalietnije vodsnabdevanje.

U JKP  „Gornji Milanovac“  kažu da im je Savet MZ Lunjevica značajno pomogao, sa jedne strane jer su ukazali na problem, a sa druge jer su I svojim radom i zalaganjem doprineli njegovorm rešavanju.

Raščišćavanje terena obavljeno je u saradnji sa Opštinskom upravom I JP za izgradnju, koje će nakon  postavljanja vodovodne linije odraditi nasipanje dela lokalnog puta između mesnih zajednica Lunjevica I Grabovica.

GM Press / Mirjana Milićević

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *