Novo pojačanje u redovima FK Metalac

Fudbalski klub Metalac nastavlja da ojačava svoj igrački kadar. Posle nekolicine fudbalera koji su dovedeni mahom na samom startu pripremnog perioda, sada je sklopljen ugovor sa jednim igračem u samom zenitu ovogodišnjeg prelaznog roka.

Naime, doveden je Miloš Milisavljević, dvadesetosmogodišnji ofanzivni vezni fudblaer iz redova lazarevačke Kolubare:

Miloš Milisavljević, ofanzivni vezni fudblaer

“ Što se tiče mog dolaska u fudbalski klub Metalac mogu da kažem da sam veoma zadovoljan što sam postigao dogovor sa upravom kluba i što smo ostvarili saradnju i pre svega što ću biti deo jednog ovako dobrog i izuzetno organizovanog kluba. Ovom prilikom želeo bih da se zahvalim svima iz FK Metalac na ukazanom poverenju koje ću se truditi maksimalno da opravdam”.

Ono što krasi relativno iskusnog fudbalera to su dobra tehnička potkovanost i vrlo dobar osećaj za završni pas ka samim špicevima tima. Rođeni Valjevac je promenio dosta klubova, što prvoligaških, ali i onih superligaških. Neki od njih su Rad, Javor, Inđija, TSC, svakako timovi za koje je nastupajući mogao da stekne veliku količinu iskustva igranja na terenima naših liga.

“ Rano je sada da bilo šta pričam. Ovo je moj prvi trening sa ekipom. Uspeli smo da postignemo dogovor da potpišem ugovor na dve sezone, tako da mogu da obećam da ću pružiti svoj maksimum, a videćemo kako će se to odraziti u budućnosti”,iskren je bio novi šraf plavobelog tabora Miloš Milisavljević.

Ugovor sa bivšim fudbalerom Kolubare je potpisan na dve sezone, a mi se nadamo da će Miloš svojim igrama opravdati očekivanja i pomoći mladom timu Metalca da ostvari zacrtane planove pre svega za nastupajuću sezonu 2020/21.

 

GM Press / Ognjen Vranić

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *