„Novogodišnji turnir malih šampiona 2021. godine“ za kraj uspešne godine

KK „Milanovac“ organizovao je juče tradicionalni  „Novogodišnji turnir malih šampiona 2021. godine“. U pitanju je  takmičenje afirmativnog karatktera u kome učestvuju svi polaznici kluba,  i takmičari i oni koji to nisu.

FOTO/GM PRESS

-Cilj je da sva deca dobiju šansu i pokažu ono što znaju, kao i da kroz obavljene određene zadatke osvoje „Trofej malih šampiona“  što sadrži medalju, pehar i diplomu. Danas smo organizovali i revijalni deo uz nastup mađioničara, ali i obavezno psrisustvo Dedam Mraza koji je mališanima uručio paketiće. Mislim da je ovo sjajan način za završetak jedne izuzetne godine kada je naš Klub u pitanju. Odlično smo trenirali, osvojili smo pregršt medalja i ostvarili smo istorisjki uspeh donevši u naš grad tri medalje sa Balkanskog prvenstva – rekao je  Đorđe Petrović, trener KK „Milanovac“.

FOTO/GM PRESS

FOTO/GM PRESS

Inače,osim osvojenog balkanskog šampionata, samo u drugoj polovini godine takmičari KK „Milanovac“ osvojili su više od dvadeset medalja čime su dokazali da vredan rad i želja za uspehom uvek bivaju nagrađeni.

GM PRESS/M.M.

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *